3-3 50 min
4-3 60 min Roger
5-3 75 min Hendrik
5-4 79 min

Flotte forhold på Viggo stadion med litt sol og nesten ingen vind. Viggo startar kampen bra og vi tar initiativet i kampen etter nokon hektiske første minutt. Vi skapar ein del sjansar tidleg og får i tillegg nokon cornerar som vi er nærme med å score på.
Myrdal får utteljing først når vi ikkje får klarert ballen på høgreside. Myrdal spelar seg fint fram før ballen blir spelt på tvers og spissen setter ballen i mål til 0-1.

Viggo slår tilbake nokon få minutt etterpå når ein corner blir heada vidare frå Roger til Hendrik som setter inn 1-1. Etter 35 minutt får Viggo frispark på hjørne av 16 meteren når Sjur blir lagt i bakken i ein av dei bakerst på Myrdal. Anders dunkar frisparket i muren og ballen detter ned til Roger som legger fint igjen til Anders som setter ballen i mål heilt nede ved stanga til 2-1.

Få minutt seinare slår Ørjan ein strålande pasning i bakrommet til Sjur som kjem på eit flott løp langs høgrekanten. Sjur skyt ballen i mål via ein Myrdal forsvarar til 3-1.
Få minutt før pause får Myrdal sjansen til å snu opp midt på Viggo sin halvdel og dei spelar seg fint igjennom midten og reduserer til 3-2 som står seg til pause.

I andre omgang startar Myrdal best og dei pressar oss bak på bana. Viggo står bra i mot, men etter ei pasning frå Myrdal sin venstreside er der litt holding i feltet og dommaren bles straffe for Myrdal. Morten er etter ballen, men skotet går i mål til 3-3.

Viggo hevar seg etter utlikninga og 15 minutt i omgang tar vi igjen leiinga etter fint spel på venstresida spelar Roger fri i midten. Roger vender vekk forsvararen og dunkar ballen i mål til 4-3.
5-3 kjem 15 minutt seinare når eit innlegg blir stanga i mål av Hendrik.
Myrdal reduserer til 5-4 etter klabb og babb etter eit innlegg, som Myrdal får satt i nettet. Dei siste ti minutta har Myrdal mest ball, men klarar ikkje å skape nokon store sjansar. Viggo er farlege på kontringar og har fleire store sjansar til å avgjere kampen. Men ingen av laga klarar å score meir og kampen endar med 5-4 seier til Viggo.