Per

0-1 20 min Ørjan
1-1 25 min
2-1 47 min
Ein veldig roleg start på kampen å ærverdige Møhlenpris. Begge lag trillar ballen i laget og er veldig forsiktige i det meste av spelet.
0-1 kjem etter at Viggo vinn ballen høgt i bana og Ørjan drar seg forbi ein forsvar og setter ballen i lengste hjørne til 0-1.
Djerv kjem kjapt tilbake og bryter på midten og setter fart langst sin venstrekanten, og sler eit innlegg på bakerste som spissen setter i mål til 1-1.
Etter utlikninga er det Djerv som tar initiativet i kampen og dei skapar fleire store sjansar til å auke leiinga før pause. Men Viggo unngår fleire baklengs i første omgang og kan ta pause med 1-1.
Andre omgang startar på verst muleg måte for Viggo, når Djerv allereide etter få minutter får sette inn sin andre scoring for dagen. Viggo henger ikkje heilt med i starten av omgangen og Djerv skapar fleire store sjansar til å auke leiinga.
Utover omgangen jamnar det seg ut, og mot slutten av kampen har Viggo fleire sjansar til å få utlikninga, men marginane er ikkje med oss og vi går på tap i seriepremieren for første gang sidan 2006.