0-1 20 min
1-1 60 min Anders
1-2 70 min Eirik
1-3 80 min Ørjan

Flotte forhold på Møhlenpris for Jubileumskampen mellom Viggo og Minde. Etter innmarsj og oppstilling, tok eit par Minde veteraner avspark i kampen. Kampen starta jamt, men Viggo tok etter kvart initiativet i kampen og held ballen mykje i laget. Vi skapar ein del sjansar i løpet av første omgang, men trass i fleire halvsjansar klarar vi ikkje å få ballen i mål. Minde er farlege på eit par overgangar, og på ein av desse får dei til ei avslutning frå 16 meter som stussar i bakken og over Morten i mål til 0-1 som held seg til pause.

I pausen bytte begge lag ein del spelarar og Viggo tar initiativet etter pause og styrer meir av spelet. Vi får uttelling på eit frispark frå over 20 meter, som Anders skrur over muren og inn i hjørnet. Anders er og nest sist på ballen når Eirik setter inn 2-1 målet til Viggo. Siste målet i kampen kjem etter at Ørjan blir spelt igjennom og setter ballen sikkert i mål. I tillegg til måla er der fleire store sjansar til begge lag i andre omgang og målstengene på begge sider får køyrt seg. Ein underholdande kamp for dei mange tilskodarane som var å såg på kampen.