2-1 30 min  Marius
2-2 35 min
3-2 85 min  Marcin
4-2  90 min Jørgen

Tåka låg lavt i fjell og regnet pøste ned på Viggo Stadion før kampen mot Vestkysten, så ramma var bra før haustsesongens 5.kamp. Vi er klare på at vi skal ut på bana å styre kampen og dei første 20 minutta er det full einvegskøyring mot Vestkysten sitt mål. Vi trillar mykje ball og prøvar å spele ut Vestkysten, men dei ligger lavt og forsvarar seg kompakt. Etter kvart varierar vi spelet meir med nokon langpasningar å då startar sjansane å komme. Vi skapar fleire halvsjansar, men får ikkje uttelling før det er spelt omtrent 20 meter. Ein lang ball blir slått frå midten ut på vår høgre kant, eit innlegg kjem på bakerste stolpe der Anders legger ballen fint ned til Eirik som fintar vekk keeper og setter inn 1-0 til Viggo.

Etter målet forsett Viggo presset på Vestkysten som skapar lite. Dei får etter kvart eit billig frispark på midtbana. Dei flyttar opp ein del spelarar og sler ballen inn i feltet. Ballen sprett opp i handa til Kent-Ove som held handa heilt inn til kroppen. Dommaren bles likevel straffe som Vestkysten setter i mål til 1-1. Viggo sler kjapt tilbake og Marius dunkar til frå 30 meter og ballen susar inn hjørnet til leiing 2-1. Vestkysten får ein corner 10 minutt før pause som dei får stange inn nok ei utlikning til 2-2. Viggo klarar ikkje å score meir før pause og det er dermed uavgjort til pause. Noko flatterande med tanke på sjansar og spel.

Andre omgang forsett på same måte som første omgang, med overtak til Viggo. Vi forsette å skape sjansar, men sliter med å få ballen i mål. Vestkysten har lite offensivt i andre omgang og ligger stort sett med 11 mann på eigen banehalvdel. Vi skapar mykje store sjansar utover omgangen, men klarar ikkje å få uttelling før 5 minutt før slutt. Marcin drillar seg ned på dødlinja og setter ballen så vidt over linja til 3-2 leiing for Viggo. Heilt på slutten køyrer vi ei god kontring og Roger drar seg fint fram på høgre og spelar fri Jørgen som kan dunke ballen i mål til 4-2, som og blir sluttresultatet.

Viggo vinn nok ein kamp på slutten, og viser at vi kjempar til siste sekund. Ikkje det beste spelet i dag, men vi klarar nok ein gang å sikre 3 poeng.