1-1 64 min
2-1 77 min
2-2 90 min Eirik

Kamp referat:

Toppkamp på Kongsmyren når tabelltopp Mathopen tok imot Viggo på andreplass. Før kampen har vi fokus på at dette kjem til å bli ein krig med mange duellar. Kampen startar og slik, og i vindkaste er det duell om alle ballar. I starten er det ingen av laga som får noko klart overtak, men Viggo tek etter kvart over og skapar etter kvart fleire store sjansar. Vi utnyttar dødballane vi får høgt oppe i bana og har ballar som smell i stengene og som stryk like utanfor. Mathopen har og sine sjansar, men Viggo er det førande laget i første omgang. Det er ingen av laga som klarar å putte ballen i mål før pause og stillinga til pause er 0-0.

Andre omgang startar jamt, og begge kjempar utan å skape dei store sjansane. Etter 58 minutter tar Daniel T med seg ballen inn frå venstrekanten og spelar Martin fint gjennom ned langs venstreside av 16 meteren. Martin avsluttar og keeper må gje retur, der er Roger kjappast framme og setter inn 0-1 leiing til Viggo.
Mathopen hevar seg etter målet og pressar Viggo bakover på bana. Etter 64 minutt blir eit innkast stussa inn i feltet, der ein Mathopen spelar får avslutta i mål til 1-1. Mathopen held oppe trykket etter utlikninga og skapar fleire halvsjansar til å ta leiinga.
Etter 77 minutt kjem Mathopen seg ned til venstre for Viggo målet og får til eit innlegg som blir styrt inn i mål på
bakerst stolpe til 2-1.

Viggo viser igjen moral og vi
hevar oss igjen mot slutten. Vi har fleire halvsjansar dei siste minutta, men får uttelling i det 90.minutt. Ørjan tar eit langt innkast som blir stussa vidare til Stian, som på mystisk vis får med seg at Eirik står aleine framfor mål og sender ei utsøkt heading mot Eirik. Eirik gjer som han har gjort i heile sesongen og setter inn utlikninga til 2-2. Etter målet er det Viggo som er nærmast å ta med seg seieren, men når den gode dommaren bles av er stillinga 2-2.
Ein jamn kamp endar dermed uavgjort, noko begge lag virka bra fornøgde med.