1-1 59 min Eirik
2-1 72 min
2-2 85 min Roger

Kamp referat:
Arrangement på Nore Neset si heimebane gjorde at kampen blei flytta til Søre Neset sin bane. Mathopen sin seier igår gjer at Viggo ligg på andre plass på tabellen når kampen startar. Vi går dermed på bana for å ta tre poeng.

Kampen startar bra for Viggo og vi har god kontroll på det som skjer på bana. Vi vinn duella over heile bana og kjempar veldig bra. Vi skapar nokon sjansar og etter omtrent 10 minutt har vi ein trippelsjanse der Nore Neset får avklart på streken.
Nore neset får mot spelets gang det første målet. Etter ein corner klarer dei å stange inn leiing til 1-0. Etter målet synker intensiteten i kampen litt og det er ikkje så mange store sjansar før pause.

Viggo går ut i andre omgang bestemte på å komme seg tilbake i kampen. Vi startar bra og vi tar igjen initiativet i kampen. Vi pressar Nore Neset bak på bana og vi halvsjansar. Utlikninga kjem etter at Stian vinn ballen på midten og spelar fri Daniel T på høgrekanten som sler eit innlegg som Eirik stangar inn til 1-1.

Etter målet blir det ein jamnar kamp og det står litt å vippar. Begge lag spelar ein del langt, men ingen klarar å kome til dei heilt store sjansane. 2-1 kjem etter at ballen antageligvis er ute av spel utan at dommaren får det med seg. Nore Neset får slått ballen inn framfor mål og kan sette inn 2-1.
Viggo hevar seg med ein gang og setter trøkk på Nore Neset. Vi pressar dei lang bak bana og skapar fleire sjansar til å få utlikninga. Resultatet kjem 5 minutt før slutt når Marcin headar ballen i tverrliggaren og Roger er kjappast på returen og setter inn 2-2. Siste 5 minutt køyrer vi på for å få seiersmålet, men Nore Neset held unna og kampen endar 2-2.

Vi ligger dermed 1 poeng bak Mathopen med 5 kampar igjen av sesongen.