5-4 Mål Christopher
5-5 Mål Smørås
5-5 Bom Ove
5-6 Mål Smørås

Semifinalen i KM skulle avgjerast på Slåtthaug. Smørås stilte med eit sterkt lag med forsterkingar frå 1-laget. Kampen startar jamt og det er i starten ingen av laga som klarar å få noko overtak. Etter kvart tek Smørås over litt av initiativet, og dei er flinke til å spele seg igjennom midt å kome i overtal høgt oppe i bana. Dei skapar ein del halvsjansar utan å kome til store målsjansar. Viggo er farlege på nokon raske overgangar, men vi klarer heller ikkje å skape store målsjansar, slik at stillinga til pause er 0-0.

Smørås hevar seg enda eit hakk til andre omgang og i starten av omgangen blir Viggo pressa kraftig bak på bana. Smørås får utteljing når dei kjem på eit løp gjennom midten og ein stikkball til spissen som dunkar ballen i motsatt hjørne til 1-0. Smørås held oppe trykket og skapar fleire store sjansar utan å klare å score fleire mål. Viggo tar tak og hevar seg kraftig siste 10-15 minutta av 2.omgang, og vi pressar Smørås langt bak på bana. Vi har eit par store sjansar, men ballen stryk like utanfor stengene til Smørås. I siste minutt sender Petter ein lang pasning opp i feltet, som Eirik headar mot mål. Keeper reddar, men Eirik er frampå å setter inn returen til 1-1.

Dermed blir det ekstraomgangar, der ingen av laga klarar å score. Smørås har overtaket, men Viggo skapar omtrent like mykje sjansar. Dermed er det klart for straffer. Viggo startar med Ørjan som får straffa si redda. Morten følger opp med redning av Smørås sin første straffe. Deretter scorar Eirik, Kent-Ove, Roger og Christopher for Viggo, samtidig Smørås puttar på sine 4 neste straffer. Ove bommar deretter på Viggo sin sjette straffe og når Smørås scorar på sin er dei klare for KM-finalen.