1-3 60 min Eirik
2-3 65 min Marcin
3-3 70 min Eirik
4-3 85 min Ove

NHH 3 har avspark og før det har gått 1 minutt blir det slått ein lang ball opp frå NHH3. Vi har bra kontroll på dette, men ein aggresiv NHH3 spiss gir ikkje opp å kjempar ballen i mål til 0-1. Etter den tidlege scoringa har Viggo god kontroll på kampen og vi styrer mykje av spelet den første halvtimen. Vi skapar ein del halvsjansar og eit par store sjansar, men klarar ikkje å få ballen i mål. Istaden kjem det nok ein langpasning frå NHH3, og spissen deira vippar med seg ballen på hælen forbi forsvaret til Viggo og rundar keeper og setter inn 0-2. 5 minutt før pause får NHH3 ein corner som blir slått bak bakerst stolpe og heada inn framfor mål igjen. Etter litt rot setter NHH3 ballen i mål og stillinga er 0-3. Noko flatterande held denne stillinga held seg til pause, og det det virkar langt tilbake for Viggo.

I pausen tar Tor-Eivind nokon grep og andre omgang startar med ein Viggo offensiv mot NHH3 målet. Vi skapar fleire sjansar og pressar NHH3 langt bak på bana. Dei svarar med å bruke lang tid i alle dødballsituasjonar og trekker ned tempoet i kampen. Viggo får uttelling eit kvarter ut i kampen, eit oppspel blir stussa til Daniel T, som trekker innover og spelar til Eirik som klinkar til frå 16 meter og setter ballen heilt nede i hjørnet til 1-3.

2-3 kjem etter eit lang innkast frå Sjur som landar i beina til Eirik som spelar vidare til Marcin som lurer ballen forbi keeper. Viggo held oppe trykket og når Marcin blir sparka ned innanfor 16-meteren blir det etterkvart dømt straffe. Marius tar fart, men ballen susar like utanfor vinkelen. Viggo gir seg ikkje på grunn av dette og held oppe trykket. Vi får resultat når Eirik stangar inn utligninga etter kriging framfor NHH3 sitt mål.

Viggo fortsetter å skape fleire store sjansar og vi er fleire gangar nære ved å ta leiinga. Vi får vinnarmålet omtrent 5 minutt før slutt når Marcin drar av eit par mann og spelar igjennom Ove som kan sende ballen forbi keeper og inn i målet. Etter målet prøvar NHH3 å slå tilbake, men dei klarar ikkje å skape nokon store sjansar. Viggo vinn dermed nok ein gang 4-3, ein sterk andre omgang bergar sigeren.