2-0 35 min Anders
2-1 60 min
3-1  65 min Anders
3-2 75 min

Flotte kampforhold på Nymark denne laurdagen, der kampen var flytta til Nymark si heimebane. Søre Neset tek avspark i kampen, og første minutta er det ganske jamt mellom laga. Viggo tek etter kvart over initiativet og skapar ein del sjansar og får nokon cornera. På ein av desse sler Anders ein nydeleg corner på bakerst stolpe der Marius stangar inn leiing 1-0 for Viggo. Vi held oppe presset og vi forsetter å skape sjansar. Søre Neset spelar mykje langt, men flyttar bra etter. Omtreng midtvegs i omgangen får Søre Neset straffe etter at ballen blir sparka opp i armen på Ove. Morten er god og reddar skotet. Viggo held oppe trykket og vi får frispark etter om lag 30 minutt. Etter at Søre Neset er ferdige med å sette opp muren, dunkar Anders til og setter ballen heilt nede i hjørnet til 2-0 til Viggo.

Mot slutten av omgange køyrer Søre Neset på, men Viggo held unna og vi holder leiinga til pause.

Andre omgang startar jamt, med eit lite overtak til Viggo. Dette er likevel Søre Neset som får første målet i omgang. Eit langt oppspel blir først avklart før ballen blir heada inn igjen bak forsvaret til ein Søre Neset spelar som akrobatisk får satt ballen imål bak Morten. Liknar på ein offside, men dommaren bles ikkje å då blir det ståande som mål.

Viggo sler tilbake og etter strålande spel langs venstrekanten trekker Martin inn å spelar til Eirik som sler ei genial pasning til Anders som setter sitt andre for dagen til 3-1. Søre Neset gir ikkje opp og pressar Viggo bakover på bana. Eit kvarter før slutt kjem Søre Neset seg rundt på sin venstrekant og sler eit innlegg som blir avklart til omtrent 20 meter, der Søre Neset plukkar opp ballen og skyt eit kjempeskot som går inn heilt nede ved stanga til 3-2. Søre Neset jaktar på utlikninga resten av kampen, men Viggo er samtidig farlege på kontringar. Ingen av laga får uttelling og kampen endar med 3-2 seier til Viggo.

God innsats av eit heile Viggo laget i ein kamp der vi møter eit godt Søre Neset lag.