Robert

0-1 65 min Bobbo
0-2 67 min Bobbo
0-3 75 min Eirik

På forhånd hadde vi bestemt oss for å vinne denne kampen. Vi skulle bygge videre på det gode vi gjorde i førsteomgang forrige kamp, og luke vekk det som gjorde at det raknet for oss.
Kampen begynte på det jevne, med noen sjanser til begge lag, men det var ikke veldig farlig i noen ender av banen før ca halvveis i første omgang. Da klarte slutt å få initiativet i kampen. De var flinke til å bevege seg, og kryssløpene deres forvirret oss. Vi mistet posisjonene våre, og de skapte en del sjanser på hurtige overganger.
Bakerst var David nok en gang en vegg, og han frustrerte nok mer enn en Slutt-spiller. I denne perioden holder David oss inne i kampen.
Mot slutten av omgangen klarer vi å få litt mer orden på spillet, og da tar vi over. Vi klarer å ta ned ballen, og spiller ut Slutt til tider. Det blir allikevel ikke noe mål.
Til pause er det for første gang referenten opplever at det står 0-0 i en 7er-kamp. I pausen tar vi en grundig taktikkprat, og bestemmer for å fortsette spillet, og å holde fokus på å holde formasjonen.
Det virker. I andre omgang styrer vi kampen. Absolutt alle Viggo-spillere kjemper det de er god for. Vi vinner dueller og skaper gode overganger. Fremover akper ikke Slutt allverden. Det mangler dessverre litt på presisjon på siste tredjedel av banen for oss. Vi skaper sjanser, men får ikke mål.
Etter 65 min setter Bobbo det første målet, og kun 2 min senere øker han til 0-2. Det skjer på et glimrende angrep der Bobbo blir spilt gjennom  og setter den lavt til side for keeper. Nå har vi kontroll på kampen, og det er herlig å se at alle jobber helhjertet hjem og kaster seg inn i taklinger når Slutt angriper. Slutt-spillerne klaget på tøft spill, men det hadde de ingen grunn til. De aller fleste taklingene var harde men fair. Vi er jo ingen frøkener...
Etter 75 min øker Eirik til 0-3 på et herlig langskudd, og litt senere er vi sikker på 0-4 når Tim på lekkert vis hælsparker gjennom en medspiller på et hurtig angrep. Denne gangen gikk uheldigvis avslutningen ikke i mål.
Kampen ender 0-3, og for første gang har Viggo holdt nullen i en 7er kamp. Årest første seier er i boks, vi bare gleder oss til resten.