1-3 45 min Bobbo
2-3
2-4   Kristian

Kamp referat:
Denne kampen viser at stallen til Viggo har økt betraktelig. A-laget har kamp samtidig, og de stiller med 16 mann i troppen. Vi har 11 mann i vår tropp. Dette ville ha vært utenkelig i vår.

Kampen begynner bra. Kristian viser gode takter, og gir oss ledelsen med et fint raid allerede etter fire minutter.  loddefjord svarer ganske kjapt, og utligner to minutter etter. Deretter er kampen jevn, med et lite overtak til Viggo. Vi skaper en dels sjanser, men det blir litt upresist og puslete på de siste metrene. Bakover har vi full kontroll på Loddefjord. De får noen halvsjanser, men ingenting som skremmer de på sidelinjen.

Etter en halvtimes spill, er David ute og stopper et langt fremspill. Han header ballen til Pawel, som igjen sender ballen raskt fremover. Kontringen ender med at en Loddefjordspiller blir presset til å lage selvmål. I omgangens siste spilleminutt har Viggo et mønsterangrep. Tim løper alt han makter nedover sidelinjen, og legger et herlig innlegg til Bobbo foran mål. Bobbo stanger ballen inn, og vi går til pause med 3-1. En veldig god omgang av Viggo.

I andre omgang har vi god kontroll, og skaper en del farligheter. Helt til Loddefjord får en mann utvist etter to gule kort. Da slutter vi å spille som et lag og alle vil fremover på banen. Loddefjord får mye mer rom enn når de var fulltallige, og de overtar initiativet i kampen. de reduserer til 2-3, og temperaturen på banen stiger ytterligere.

Vi vet fra før at Loddefjordspillerne ikke er redd for å dele sine meninger med dommerne. Og etter en avgjørelse en spiller på benken ikke var enig i, forteller han dommeren hva han mener om den saken. Loddefjord får dermed sitt andre røde kort i kampen. Like etter fastsetter Kristian sluttresultatet til 2-4.

Nok en fortjent seier, og sterk start på høstsesongen.