4-1
4-2   Eivind
5-2
5-2   Pawel

Vi begynner kampen veldig bra. Det er god innsats, og vi kjemper oss til et lite initiativ i kampen. Begge lag har noen småsjanser, men det er ikke noe særlig farlig før Erik sender i vei et langskudd. På grunn av spretten på grusen blir keeper lurt, og vi leder 1-0. Etterhvert blir det tydelig at Meyermarken er mer komfortabel med grusbane enn oss. Vi sliter med mottak og pasninger, og blir slående mye langt. Noen klareringer og pasninger går ganske høyt som følge av at vi feilberegner spretten. Etter en stund, hvor spillet har vært ganske jevnt scorer meyermarken på et langskudd mellom beina på en av våre forsvarere. Så kommer en perioede hvor begge lag produserer et par gode sjanser hver, men det er meyermarken som scorer. Etter 2-1 målet faller vi bakpå, og Meyermarken kjører resten av omgangen. Bare godt spill av david hindrer at det ikke er mer enn 3-1 til pause. Riktignok skjerpet vi oss de siste fem, og vi fortsetter med den innstillingen i andre omgang.

Vi har innsatsen, men det blir dessverre ofte bare en og en, vi får ikke til et skikkelig lagspill. Vi er med i kampen, men det er meyermarken som har de store sjansene, og de øker etterhvert til 4-1. Vi gir ikke opp, kjemper videre, og på en corner reduserer Eivind til 4-2. Da øyner vi et lite håp. Men det tar ikke mange minuttene før forsvarsspilleren til meyermarken får løpe rett fra fra eget forsvar og score. Veldig dårlig press av Viggo i den situasjonen. Men det positive er at vi ikke gir opp, og kampens fineste scoringen kommer like før slutt når Pawel spiller vegg, drar av et par mann, og setter ballen iskaldt forbi keeper.

En kamp der vi var med hele veien. Hadde innsats, men skapte ikke de store sjansene.