7-3
7-4   Przemek
8-4

Kamp referat:
Kampen begynner egentlig greit for Viggo. Vi forsøker å spille fotball, og lykkes egentlig med det. Det er bare det at vi gjør noen tabber som resulterer i at Laksevåg får mål. Flere ganger slår vi ballen på tvers i midtbaneleddet og blir brutt. Det står etterhvert 3-0 til Laksevåg. Ca midtveis i første omgang tar vi helt over banespillet og presser Laksevåg skikkelig. De kommer på noen kontringer som følge av at vi presser høyt, men det blir ikke veldig farlig.
3-1 kommer etter flott angrepsspill. Eivind bryter et Laksevåg angrep, fører ballen fremover og spiller videre ut til Daniel som går på et kjempeløp på høyrekanten. Han slår videre inn til Roger som bredsider ballen i mål. Etter dette presser vi på videre, og da går det som det ofte gjør. Laksevåg kontrer inn et mål.
Vi fortsetter allikevel presset, og er flinke til å avslutte angrepene våre. Helge kommer virkelig i siget etterhvert, og ingen skulle tro at han sliter med ryggen, slik den gamle skrotten danser seg forbi motstanderne før han fyrer av en rekke gode skudd. Etterhvert er det Helge som reduserer med en skikkelig suser.
I pausen er stemningen god, og vi blir enige om å fortsette med å avslutte angrep, og å få enda litt mer beveglse på de fire fremste.

I 2.omgang styrer Viggo fra første øyeblikk. Vi presser Laksevåg langt bakover, og får corner etter corner. Vi har mange gode langskudd, og flere farlige situasjoner etter corner. Blant har Daniel en heading som reddes på streken. Det er helt mot spillets gang når Laksevåg får to mål, men det er vel et resultat av at vi står høyt.
Etter 6-2 målet detter vi litt sammen, og kampen er ganske jevn en periode, før Przemek smeller inn et langskudd. Da får vi en liten giv igjen, og igjen presser vi Laksevåg høyt. Det blir flere cornere og langskudd, men det er Laksevåg som scorer neste mål. Rett fra avspark får Przemek ballen, og han gjør alt selv. Forserer inn midten og setter den knallhardt i krysset. En kjempescoring. Vi fortsetter å presse høyt, men nå er det tydelig at vi er slitne. Løpene hjem når vi blir brutt er stadig tyngre, og Laksevåg får flere gode sjanser. Mange av dem stoppes i siste liten av en evig oppofrende Przemek. Helt på tampen får Laksevåg en siste scoring.

En kamp der vi hadde det meste av banespillet, men Laksevåg hadde de største sjansene og var rimelig effektive. Uansett er det stor forbedring fra forrige kamp. Denne gangen holdt vi ballen nede og forsøkte å spille fotball.