6-2 73 min Bobbo
7-2 75 min Andreas R
8-2 82 min Andreas R
9-2 88 min Andreas R

Før kampen ble vi enige om å sette presset høyt og utnytte at vi hadde mange innbyttere.

Vi var litt usikre i markeringene de første minuttene, men etterhvert satt formasjonen bedre, og vi fikk satt presset som vi skulle. Vi presset Meyermarken, men en god keeper hindret oss i å score. Etter 15 m ble Roger felt midt på Meyermarkens banehalvdel. En forseelse som gjorde Roger litt småirritert. Et par vågale sjeler lusket rundt ballen for å ta frisparket, men skjønte kjapt at oksen fra Nordfjord var sint, og ville ta det selv. Raseriet ble omsatt til et knallhardt frispark rett i mål.

Etter dette fortsetter vi å kjøre kampen, men Meyermarken har en keeper som stopper det meste. Når Meyermarken utligner til 1-1 er det helt ufortjent. Etter dette mister vi grepet på kampen. Den blir jevnspilt, og Przemyslaw varter opp med et par fine redninger. Etter 36m tar Meyermarken ledelsen etter et frispark.

Vi gjør noen grep, og tar over kampen igjen. Et fint angrep spiller Marcin fri på åpent mål, men ballen går desverre over. Rett før pause utligner Andreas.

I pausen blir vi enige om å fortsette å presse høyt. Vi må få ballen ned på bakken, og vi må ta duellene. Erik blir flyttet opp på midtbanen og Olav bak i forsvar. Kantspillerne må ikke bare løpe rett i angrep, de må støtte de i forsvar og den på sentral midtbane.

I andre omgang er det bare et lag på banen. Kun en fantastisk god keeper hos Meyermarken hindre stygge sifre. allerede etter tre minutter gir Bobbo oss ledelsen. Fire minutter senere øker Pawel den med et skudd fra skrått hold. Så følge en periode hvor vi peprer målet med gode skudd. Pawel og Erik på volley, men keeper tar alt.

Utover i omgangen lønner det høye presset og tempoet seg. Meyermarken blir slitne, og litt over halvspilt omgang starter showet. Først scorer Roger på straffe, så scorer Bobbo på hodet andre kamp rad etter fint innlegg fra Antonio. Andreas avslutter fem effektive minutter med å øke til 7-2.

Nå er det bare et spørsmål om hvor stor seieren skal bli. Andreas herjer med Meyermarken på midten, og dominerer fullstendig. Det er derfor bare rett og rimelig at han avslutter kampen med to mål til.

Dette er den tredje strake seieren, og nå klatrer vi fort på tabellen.