3-10
4-10   Bobbo

Kamp referat:
Vi visste på forhånd at dette ville bli en av sesongens vanskeligste kamper. I fjor tapte vi stort mot Morvik, som spilte veldig godt på vår lille hjemmebane.
Kampen begynner forholdvis jevnt, med noen sjanser til begge lag. David står mesterlig i mål, og redder som kommer. I andre enden klarer vi å skape en del, men det vil seg ikke helt. Blant annet har Bobbo et skudd i stangen.

Morvik tar ledelsen når de får sendt i vei et skudd som går mellom bena på en av våre forsvarsspillere. Utagbart for David. Etter målet fortsetter vi å kjempe, ogg når Bobbo utligner, er det helt fortjent. I det hele viser Viggo en kjempeinnsats.
Morvik tar på nytt ledelsen, men etter dette tar Viggo over en stund og presser Morvik bakpå. Utligningen kommer når Vidar fyrer av et skudd i tverrligger og ned. De fleste av oss er overbevist om at den har vært inne, men dommer bare vinker videre. Det gjør ingenting når Marcin B setter returen enkelt i mål.

En liten stund senere kontrer vi på Morvik, og Marcin gjør stort sett alt selv. Han starter på egen banehalvdel, får ballen litt før midten, fører den med seg videre og setter den i mål. Nok en gang har vi vist god moral og kjempet oss tilbake etter å ha ligget under. på slutten av omgangen kan det se ut som om vi blir slitne, og formasjonen sitter ikke like godt.
Morvik utligner på et skudd som går via en av våre spillere og i en bue over David som allerede har slengt seg. Litt før pause tar Morvik ledelsen på nytt.

De første ti minuttene av andreomgang er bra av oss, men så begynner det å rakne. Morvik får 3-5, og så begynner vi å ta unødvendige sjanser, og blir jagende etter Morvik. Vi får mye brudd mot oss i farlige posisjoner, og bare en helt enorm David i mål hindrer at det blir skikkelig stygge sifre.

Vi klarer ikke lenger å holde det presset vi ble enige om, og da mister vi formasjonen, og en veldig god midtbane hos Morvik får styre kampen som de vil.   Mot slutten av omgangen kommer Morvik ofte tre mot en og fire mot en, men de scorer allikevel lite i forhold til antall sjanser.
Det ender med at de scorer seks mål i andre omgang, og når Bobbo putter et for oss helt på slutten blir resultatet 4-10.   Årsbeste i første omgang, ikke fullt så godt i andre.