4-6 71 min Eivind
5-6  77 min  Helge
5-7 78 min
5-8 83 min

Kampen begynner litt nølende. Det årets første hjemmekamp, og det var uvant å spille på en så liten bane igjen. Vi fikk litt mindre tid enn de første kampene, og vi slet litt med å komme igang. Loddefjord fikk noen store sjanser, men bommet på mål de gangene de hadde muligheten.

Etter 6 m sender Helge en perfekt pasning over hele banen til Roger som kommer på løp. Han stusser ballen enkelt og elegant forbi keeper, og for første gang denne sesongen tar vi ledelsen. Etter dette har vi stort sett god kontroll på kampen lenge. Vi skaper flere sjanser, men Loddefjord stiller med en meget god keeper.

Midtveis i kampen utligner Loddefjord, og nå er det de som overtar initiativet. I tillegg scorer de på det meste de har av sjanser en periode. På et kvarter er stillingen 1-4. Men Viggo gir ikke opp, og helt på slutten av førsteomgang reduserer vi to ganger ved Tim og Roger.

I andre omgang er det stort sett Viggo som har initiativet hele tiden. Vi presser Loddefjord bakpå, men de er farlige når de kontrer. Nok en kamp scorer motstanderne som følge av at de bryter vårt spill, og Loddefjord øker to ganger.

Vi presser på videre, og reduserer to ganger. Først ved Eivind etter et fint veggspill med Pawel, og så en frisparkperle av Helge. Nok en kamp viser han at det er kraft i den gamle skuddfoten.

Etter dette har vi et håp om at vi skal klare å snu kampen, men isteden er det Loddefjord som får to mål det siste kvarteret.

En kamp der vi hadde fortjent bedre, men loddefjords keeper var definitivt banens beste. Denne kampen hadde vi det meste av spillet, og de største sjansene, men vi sliter med å score.