6-2 Marcin
7-2

Kamp referat:
Etter suksessen med å legge om til 3-2-1 i forrige kamp, prøvde vi å starte med det nå. Det gikk ikke så bra. Vi ble for baktunge, og midtbanen vår trakk litt for mye ut mot kantene, slik at Hald fikk fritt spillerom i midten, og vi klarte ikke å komme rundt med spillerne våre bak.
Hald var ballsikre, kom på mange løp, og skapte mye sjanser. Det var allikvel en tilfeldighet som gjorde at de scoret det første målet. Et skudd fra distanse traff en av våre spillere og skiftet retning. Dermed var Tryggve utspilt.
Etter ti min måtte Vidar ut med skade, og kort etter gjorde vi to bytter til og la om til 2-3-1. Da ledet Hald allerede 3-0. Dette stabiliserte laget, og lenge var det en jevn kamp, før Viggo overtok siste del av første omgang. Vi kom godt rundt på kantene, hadde mye godt spill, og bare en meget god Hald-keeper hindret scoring.   Mot slutten av omgangen scoret en Hald-spiller selvmål etter en corner. Dette gav oss troen på at vi kunne hente dem inn igjen. Dessverre kontret Hald inn et mål før pause.
Tidlig i andre omgang måtte også Jon ut med skade, og da begynte det å bli tungt. Vi spilte jevnt med dem til å begynne med, men etterhvert overtok Hald. Vi fikk mange unødvendige balltap, og Hald var ivrige på kontringer.  De skapte mange sjanser, men vi klarte utrolig nok å rydde opp i de fleste situasjonene. Tryggve hadde nok å gjøre på en periode i kampen.
Vi skaper også noen sjanser, men igjen står som regel keeper eller tverrligger i veien. Mot slutten må også Helge gi seg, og da er det tungt for slitne bein.
Kamper ender til slutt med 7-2 til Hald, etter at Marcin scoret et flott mål for oss i andre omgang.