1-0 30 min Eirik
2-0 50 min Ørjan
3-0 60 min Ørjan
4-0 75 min Martin B

Nok ein viktig heimekamp for Viggo i kampen for opprykk. Vi stiller uforandra frå start, og er bestemte på å ta initiativet frå start av. Vi tapar sidevalet og får  kraftig motvind i første omgang. Det er likevel Viggo som startar best og vi lar ballen gå fint mellom oss og vi skapar fleire farlige sjansar utan å få utteljing på dei. Skogsvåg skapar ikkje so mykje og det dei skapar kjem etter lange ballar frå forsvaret og opp på spissane, men Viggo har stort sett bra kontroll på det som skjer. Etter ein halvtime får vi ein corner som Anders skrur knallhardt inn framfor mål. Eirik hoppar høgast og stangar ballen i mål til 1-0 ledelse til Viggo.
Viggo har fleire farlige cornarar mot slutten av første omgang og Sjur er ved to høver nær ved å stange inn ytterligare leiing.
I pausa er vi bestemte på at vi skal forsette å styre kampen og vi får ein strålande start på omgangen når Ørjan puttar sitt 50.mål for Viggo etter berre 5 minutt. Ørjan gir seg ikkje med det og etter flott samspel med Kurt kan han 10 minutt seinare score sitt 51.mål og auke leiinga til 3-0. Vi held oppe trykket og vi har fleire sjansar til å auke leiinga. Når vi i tillegg spelar solid defensivt og nesten ikkje slepper til Skogsvåg i det heile har vi full kontroll utover omgangen. Martin B scorar sitt første for året når han fastsett stillinga til 4-0 eit kvarter før slutt.