1-1 30 min
2-1 40 min Ove
2-2 48 min
2-3 80 min

Viktig kamp mellom topplaga i avdelinga. Sjølv om kalenderen viste juni måned var det ufyslege forhold på Viggo stadion. Viggo starta kampen best og vi tar tidleg initiativet i kampen. Vi kjempar godt over heile bana og skapar klart flest sjansar i starten av kampen. Vi har fleire farlege innlegg som med litt tur kunne enda med tellandre resultat. Vi får uttelling etter 25 minutter når Kurt sler ein ball til Ove som sler eit innlegg til Ørjan som headar i lengste hjørne til 1-0 ledelse til Viggo.
Olsvik skapar lite framover, men får ein sjanse etter 30 minutter etter eit par dårlege avklaringar får ein Olsvik spelar skyt frå rundt 20 meter. Skotet er velplassert og går inn heilt nede ved stanga til 1-1.
Viggo held oppe trykket og Eirik gjer ein flott jobb i feltet når han spelar ballen tilbake til Ove som setter ballen i mål til 2-1 ledelse. Rett etter målet headar Eirik ballen i mål etter ein corner, men ein Olsvik spelar kastar seg ned i feltet og dommar gir han frispark for fallet og dermed er det 2-1 til Viggo til pause. Olav hadde og eit kjempeskot rett før pause som hadde retning heilt nede i hjørnet, men keeperen til Olsvik gjer ei kjemperedning.

I pausen er vi bestemte på holde opp trykket og fortsette overkøyring av Olsvik. Men omgangen får ein dårleg start, når det er knall og fall i Viggo sin sekstenmeter og dommaren peikar på straffemerket få minutter ut i omgangen. Olsvik utlignar på straffa og vi er likt igjen. Viggo forsetter å skape presse Olsvik utover omgangen, og vi kjem til ein del store sjansar. Sjur har eit kjemperaid på høgresida som endar like utanfor stanga. Ove har ei heading som stryk stolpen og Ørjan har eit langskot som stryk tverrliggaren. Roger kjem i tillegg inn og skapar mykje problem for forsvaret til Olsvik. Han knuser blant anna keeperen i ein hovudduell, men nok også den gangen får Olsvik frispark. Olsvik skapar nokon farleg overgangar etter kvart som Viggo pressar og på ein av desse klarer dei å sette inn 2-3 målet som gjer at Viggo tapar sin første kamp for sesongen. Etter spel og sjanser eit flatterande resultat.