1-6 70 min
1-7 75 min Olav
1-8 80 min Ørjan
1-9 88 min Eirik

Laurdagstur til Sotra på Viggo gjengen, til flott forhold på Ågotnes. Kampen starta med eit minutt stilhet til ære for ein Nordre Fjell spelar som hadde gått bort sist veke. Kampen starta jamt, men Viggo kjempa til seg initiativet i løpet av dei første fem minutta og etter dette styrte vi det meste den neste halvtimen. Måla lot vente på seg men vi var flinke til å la ballen gå og vi kom til fleire halvsjansar. Etter 20 minutter fekk Roger eit flott oppspel, vender vekk to forsvarar og spelar til betre plasserte Ørjan som enkelt kan sette inn i første for dagen. Rett etter målet må Ørjan ut for å få fiksa på linsene sine og etter dette er han umulig å stoppe. 0-2 kjem etter flott innlegg frå høgre, 0-3 kjem etter innlegg frå venstre. Så er Olav framme og stangar inn ein corner frå Stian, før Ørjan setter inn sitt fjerde for dagen rett før pause.

I pausen bestemmer vi oss for å forsette med vårt spel og holde tett bakover. Det tar litt tid, men Ørjan forsett målshowet i andre omgang, før Nordre Fjell får si redusering omlag midtveis i 2.omgang. Eit skot frå 20 meter skiftar retning og snik seg inn bak Morten. Viggo hevar seg igjen og Olav puttar sitt andre på hovudet etter 75 minutter etter ein presis corner frå Anders. Ørjan er på farten rett etterpå igjen og puttar sitt sjette mål for dagen og er dermed den mestscorande i Viggo av dei som er aktive idag, med 41.mål. Eirik avsluttar dagen, med kanskje det finaste målet med ein susar frå 25 meter.