Roger
Sondre
1-0 60 min Andreas
2-0 75 min Ørjan

Vi er før kampstart fast bestemte på å tette igjen bakover etter heile 5 baklengs i førre kamp. Vi har ein tropp på 16 mann og har god dekning på alle posisjonar. Austevoll startar kampen best, og er  farlige på langpasningar som går over forsvaret til Viggo Morten gjer eit par flotte redningar og helde Viggo inn i kampen.  Etter kvart får vi justert oss og vi tar kontroll over spelet og utover omgangen styrer vi kampen veldig bra. Vi skapar ein god del sjansar og på eit tidspunkt dømmer dommaren faktisk mål etter at Ørjan lobbar like over tverrliggaren. Men etter input frå dei 22 andre på bana gir dommaren seg og lar Austevoll ta fem meter. Viggo forsette å skape sjansar og vi er nærme på å ta ledelsen fleire gangar. Trass i fleire sjansar og overtak i kampen er stillinga til pause 0-0. Kjell nyttar seg av den store troppen og gjer heile tre bytter i pausen. Marius og Olle kjem inn, i tillegg til Andreas som får sin debut for Viggo.

Viggo startar 2.omgang klart best og vi legger press på Austevoll. Vi lar ballen gå og vi skapar fleire store sjansar. Etter ein corner frå Ørjan får ikkje Austevoll avklara skikkeleg og ballen endar opp med Andreas som dunkar til og setter sitt første mål for Viggo til leiing 1-0. Vi forsetter å holde oppe trøkket og vi skapar mange sjansar til å auke leiinga. Om lag eit kvarter før slutt kjempar Roger godt i ein duell, og får sendt ballen flott vidare til Ørjan som fintar keeper ned på knea før han setter ballen sikkert i mål til 2-0 leiing til Viggo. Vi holder bra kontroll resten av kampen og sikrar ein viktig 2-0 seier.