3-0 50 min Martin B
4-0 65 min Martin B
5-0 80 min Andreas

Kamp referat:
Ein fin dag for fotball på Viggo stadion i lett duskregn og nesten ingen vind. Eit veldig motivert Viggo lag var fast bestemt på å gjere jobben i siste kampen i årets seriespel. Vi går ut på bana og krigar i alle duellar og vi vinne dei aller fleste duellane i starten av kampen. Vi pressar på og spesielt Daniel er veldig frisk på topp og skapar veldig mykje farlige situasjonar framover på bana. Bakover på bana har Viggo veldig god kontroll og vi styrer kampen fullstendig. Midtvegs i omgangen er Daniel på nok eit raid og blir sparka ned innanfor 16-meteren og dommaren dømmer straffe for Viggo. Kaptein Kurt går fram og setter ballen sikkert bak keeperen til leiing 1-0 for Viggo. Vi forsetter å holde opp trykket og etter ein corner blir det mykje kriging i duellar framfor mål som enda med at Sjur stangar ballen i nettet til 2-0 for Viggo. Stillinga held seg til pause.
Andreomgang forsett der første var avslutta med dominans til Viggo og i løpet av 5 minutt har Martin B auka leiinga til 3-0. Vi forsette å styre kampen og Martin B scorar sitt andre for dagen i midten av omgangen og vi leiar 4-0. Vi har fleire sjansar til å auke leiinga utover omgangen, men det blir med Andreas sitt 5-0 mål omlag 10 minutt før slutt. Libido skapar ikkje så mykje framover, og det forsvaret ikkje tar seg av stoppar Morten med storspel i målet.