Thomas

0-1 4 min Roger
1-1 65 min

Kamp referat:
Sur og kald vind tok imot Viggo på Sotra, og det var lite som tyda på at vi nærma oss slutten av mai. Viggo var før kampen bestemte på å ta seier nummer 5 for sesongen. Kampen starta veldig bra for Viggo og Stian fyrer eit frispark knallhardt mot mål frå omlag 30 meter. Keeper gir retur som Olav plukkar opp. Han sentrar til Roger som frå 3 meter styrer ballen enkelt i mål til 1-0 ledelse for Viggo. Vi forsetter å køyre kampen utan at vi klarar å kome mange sjansar. Roger får eit par halvsjansar til å auke leiinga og Olav har veldig store sjanse til å auke leiinga. Alt i alt ein dårleg omgang av Viggo, men det er fullt fortent når vi går til pause med leiing 1-0. Starten på 2.omgang er bra av Viggo, og vi får spelet til å flyte betre og vi kjem til fleire halvsjansar i starten av omgangen. Etterkvart tar Skogsvåg meir over og midtveis i omgangen sender dei avgarde eit skot frå omlag 30 meter som snik seg inn heilt nede ved stolpen. Etter dette er det ein jamn kamp der begge lag har nokon halvsjansar. Mot slutten skyt Skogsvåg i tverrliggaren og er nærme vinnarmålet, men kampen endar 1-1.
Ein dårleg kamp av Viggo der vi får med oss eit poeng. Viktig med heving før neste kamp heime mot Olsvik.