0-235 minLars Andreas Nerland
1-263 minSolid2/Stord 3
2-275 minSolid2/Stord 3
2-385 minSolid2/Stord 3

Det ble et meget viktig oppgjør i årets siste seriekamp, om retten til opprykk til 5 divisjon. Borte kampen mot dagens motstander Solid/Stord endte 1-1, så vi tenkte det ville bli en tøff match. Viggo kommer godt i gang, med stor innsats i duellene. Vi klarer å tilrive oss et overtak, og skaper en del muligheter foran Solid buret. I det 29.min lykkes det Lars å overliste motstanderkeeper, og 1-0 er et faktum.

Viggo forsetter de gode taktene og Håvard øker ledelsen vår til 2-0 etter 35 min. Lagene går til pause med 2-0 ledelse til hjemmelaget etter en meget god 1 omgang fra våre gutter.

2.omgangen starter også bra, da vi er svært nære 3-0, men herfra og ut er det Solid som har taket på kampen. Den siste halve timen blir vi presset bakpå og Solid vinner det meste. Hele 3 ganger ligger ballen i Viggo buret. En liten kollaps fra vår side i årets viktigste kamp. Fra å ha full kontroll for så å tape 2-3 var en tung avslutting av sesongen.

1.omgangen er kanskje det beste vi har prestert denne sesongen, men som kjent er det 2 omganger i en fotballkamp. (i ettertid fikk vi gladmeldingen om at opprykket til 5 div allikevel er et faktum , da Solid gikk ned med sitt lag i 4 divisjon og dermed ikke kunne rykke opp). Referat.