1-288 minJoakim Myrvoll Nystøyl
Gult Kort46 minLars Andreas Nerland
Gult Kort63 minAnders Føyner Hexeberg
Gult Kort68 minPer Anders Sårheim

I denne kampen var kun seier godt nok for å kunne kjempe om opprykk. Vi hadde håpet at vi hadde ristet fra oss unotene fra forrige kamp, men slik var det ikke i starten. Viggo sliter med å komme i gang med det spillet vi vet bor i laget, og det er Fana som har de farligste sjansene. I denne perioden i 1 omgang blir Fana tildelt straffe. Mads redder mesterlig og holder oss inne i kampen. Skulle tro at dette var en vekker for våre gutter, men ikke lenge etterpå sitter ballen i buret bak Mads. Målet kommer etter kontring imot fra corner for Viggo. Omgangen ebber ut med 1-0 ledelse til hjemmelaget.

I andre omgang forsetter trenden, men man kan ane en viss bedring i spillet fra våre gutter. Viggo tar mer og mer over bane spillet, og endelig – 10 min før kampslutt scorer Mathias et nydelig mål. Skuddet fra Mathias sitter høyt i venstre hjørne, utagbart for keeper. Nå er Viggo skikkelig i støtet og angriper Fana buret massivt. 2 min før slutt får vi belønningen da Joakim setter inn vinnermålet. Hvilken herlig opphenting fra Viggo.

Nå blir opprykks kampen avgjort i vår siste kamp hjemme mot Solid. Unngår vi tap her spiller Viggo i 5.div i 2024 sesongen.