2-077 minJohan Fjell Gundersen
3-088 minTollak Fredheim

Første seriekamp gikk på nabobanen vår og ikke vår faste hjemmearena. Viggo stilte med en stor tropp med 18 tilgjengelige spillere.

Mann har vi møtt noen sesonger og vi var ivrige på å kunne revansjere fjorårets tap på Møhlenpris. Mann har fornyet laget sitt mye siden den gang med en haug med ungdommer fra Haugesundsområdet.

Første omgang var forholdsvis jevnspilt uten de store sjansene til noen av lagene. Vi satt likevel med en følelse i pausen på at her var det muligheter om vi kunne forbedre den siste pasningen foran motstanderens mål. Ballinnehav hadde vi nok av og vi spilte oss stadig vekk frem på begge sidene.

Andre omgang ble annerledes enn den første og Mann var tidlig frempå med en gjennomløpning etter en langpasning. Avslutningen gikk imidlertid utenfor. I det 55 minutt har vi ballen i mange trekk før Sjur kommer seg til dødlinjen. Innlegget er strøkent og treffer pannebrasken til Håvard som har løpt seg fri og stanger ballen i hjørnet omtrent fra straffemerket til stor jubel.

Etter dette har vi et lite overtak men vi får ikke uttelling før innbytter Johan i en noe uvant rolle som indreløper snapper et dårlig utspill fra Mannkeeperen. Fra 25-30 lobber Johan ballen over keeper som febrilsk prøver å nå ballen uten å klare det.

Like før slutt kontrer vi inn 3-0 da Tollak blir spilt gjennom av Sjur og Tollak banker ballen i mål fra cirka 20 meter på halvspretten.

En herlig innstilling og innsats fra samtlige involverte. Vi fikk brukt hele troppen vår og alle fikk tatt del i en god seriepremiere. Dermed er det tabelltopp for SK Viggo som ikke har vunnet en seriepremiere siden 2017.

Neste kamp er på lørdag kl 13 på ærverdige Krohnsminde. Vi satser på å ta 3 nye poeng da og håper at flere Viggovenner har muligheten for å ta turen til å se attraktiv fotball og heie frem laget til seier.