3-271 minGalgen
3-385 minGalgen
20 minLars Esperø
33 minAslak Berg
80 minLars Andreas Nerland

Det var duket til toppkamp mellom Viggo og Galgen på Nymark 04. Kampen starter bra for Viggo, som har føringen i kampen. Etter hvert jevner det seg ut, og begge lag produserer sjanser. Etter ca 30 min spill av omgangen blir Viggo redusert til 10 mann, etter en litt for hard takling fra Aslak. Det skal nevnes at i spillet rett før denne hendelsen ble Håvard snytt for et soleklart frispark for Viggo. Så det var muligens litt frustrasjon som lå bak. Våre gutter klarer seg imidlertid godt med en mann under, og tar tilbake føringen i kampen.

I 2 omgang forsetter Viggo med bra spill, og i løpet av 8 minutter setter vi 3 baller bak Galgen keeperen. Det første målet kom etter et flott innlegg fra høyre kant, hvor Gilje kommer først på ballen. Et mønster angrep fra Viggo. Håvard øker til 2-0 etter å ha fått en fot på ballen innenfor 16 meteren til motstanderen. Dette er et resultat av stort press fra Viggo. 3-0 etter en nydelig lobb fra Gilje som nok en gang blir 2 måls scorer.

Utover i omgangen merker omsider våre gutter at kreftene begynner å ta slutt , og Galgen klarer å score 3

ganger. Litt surt da den siste kommer rett før slutt, men alt i alt en heltemodig innsats fra Viggo.