Gult Kort40 minAndreas Areklett
Gult Kort43 minGneist 2
Rødt Kort60 minAndreas Areklett
Gult Kort62 minGneist 2

Det var et motivert Viggo lag som var ute etter å revansjere finaletapet mot Gneist i vinterserien . Fremdeles sliter vi med skader / reise på en del spillere, men vi hadde troen denne kvelden.

I første omgang er det bortelaget som har banespillet, men våre gutter er virkelelig effektiv foran motstandermålet og setter hele 3 baller i Gneist buret. Viggo går til pause med en 3 måls ledelse.

2 omgangen skulle vise seg å bli av den dramatiske sorten. 10 minutter ut i omgangen peker dommeren på straffemerket vårt, etter at vikar keeper Stian Birkestrand hadde bokset et Gneist innlegg vekk. Alle trodde at det ble blåst angrep på keeper, men dommer stod på sitt. En stor feil som også motstander var enig i. Ikke nok med det, i tumultene etter straffedømmingen ble vi belønnet med rødt kort på Andreas. Straffen ble satt i mål, og det ble en forsvarskamp resten av omgangen for Viggo. Gneist reduserer til 3-2, vi kontrer inn 4-2 ledelse, ny redusering til 4-3 med 12 min igjen av kampen . Guttene våre jobbet som helter hele veien, men 4 minutter på overtid utligner Gneist til 4-4, som også blir sluttresultatet.

En fantastisk innsats fra våre gutter som hadde fortjent å ta med seg alle poengene i denne høydramatiske kampen.