Mats Severeide Aase
Joakim Myrvoll Nystøyl

0-126 minHåvard Moen Taule
1-189 minSolid2/Stord 3
35 minSolid2/Stord 3
74 minSolid2/Stord 3
85 minHåvard Moen Taule
90 minMathias Nicolaysen

Første kamp over ferien gikk borte mot Solid/Stord 3 i flott spillevær. Polestar lånte klubben 4 biler til prøvekjøring, så turen gikk veldig fint.
SK Viggo stilte med en god tropp, og vi var enige om å gi serielederen kamp om poengene. 1.omgang ble jevn, hjemmelaget hadde nok ballen mest, men det var Viggo som skapte de farligste sjansene. Det var ikke ufortjent at vi går til pause med en 1-0 ledelse. Målet vårt kom etter en fin gjennomspilling til Håvard, som stter ballen helt inne ved stangen til høyre for keeper.

I 2.omgang presser hjemmelaget fra start, vi blir spilt lave og kommer bare sporadisk opp i banen. Våre gutter kjemper hardt og klarer å skape kontringer. Etter ca 75 min blir Per tatt da han er i ferd med å bryte igjennom Solid forsvaret. Solid/Stord 3 blir redusert til 10 mann, noe som kunne gi oss ekstra moment inn i sluttfasen av kampen. Dessverre var kreftene til Viggo nesten brukt opp, og det var Solid som fortsatte trykket. I kampens siste ordinære spilleminutt får hjemmelaget frispark som de setter bak Ola i Viggo målet. Kampen ender 1-1. Et flott resultat borte mot serielederen, men det føltes unektelig surt da vi var så nære alle poengene.