1-249 minMasfjord/Gulen
2-269 minMathias Nicolaysen
3-271 minAndreas Gilje

Kampreferat:

Vi ønsket etter et stygt bortetap mot dagens motstander og fremstå bedre i hjemmeoppgjøret. Viggo stilte også i denne kampen med mange nye spillere fra start.

Vi starter bra og tar ledelsen etter 9 minutter spilt ved et pent skudd av Håvard i lengste keeperhjørne. Masfjorden tar over banespillet i de neste 20 minuttene hvor siste del av omgangen blir mer jevntspilt. Bortelaget får også en redusering etter en kontring i denne omgangen. Dermed går lagene til pause med 1-1.

I andre omgang er det igjen Masfjorden som styrer kampen. De får en tidlig scoring og det kan virke som Viggo spillerene blir litt motløse. Det som skjer i siste halvtimen av omgangen er rett og slett imponerende av våre spillere. Det jobbes knallhardt og vi får betalt med 2 scoringer fra Mathias og Andreas, dermed har vi snudd kampen og leder 3-2. Dette blir også sluttresultatet i en kamp vi absolutt må være svært godt fornøyd med. Spesielt laginnsatsen etter vi kom under og den viljen vi hadde for å vinne kampen var imponerende.

Ekstra kjekt med seier på denne dagen da undertegnede hadde bursdag. Flott bidrag av gutta.