Start Årets Sesong Sesong Arkiv Nyheter Klubbhistorie Viggohytten Linkar
 
OBOS VinterKSUT+/-P
0000000
 
DatoHeimelag-BortelagRes
03.02Viggo-Trott 31-1
14.02Kalandseid-Viggo0-5
18.02NHH 3-Viggo0-3
22.02Viggo-Inter Bergen3-0
17.03Viggo-Ørnen1-0
02.04Viggo-Trane1-2
Viggo - Ørnen

Dato: 17.03.19
Avspark: 20:00
Resultat: 1-0
Pause: 0-0
Bane: Viggo Stadion
Turnering: Obos_C_1
 
Nr.LagoppstillingMålGultRødt
Teodor Alveberg
Erlend Myhre Nilsen
Bjørn Magne Innvær
Espen Johannessen
Erik Aune
Sondre Eliasson
Tollak Fredheim
Martin Ystebø
Hendrik Magnussen
Christian Lind Engelstad
Daniel Leikvoll
Innb
John Kristian Hilden1
Steinar Stavland
Fredrik Aldár
Jørgen Selvikvåg Hersdal
Berner Innvær
Mikal Thorsheim Selmer
 
Mål / Kort
1-0100 minJohn Kristian Hilden
Gult Kort47 minDaniel Leikvoll

Kampreferat:

Etter eit solid gruppespill var det klart for kvartfinale i Obos Vinterserie mot Ørnen på Viggo stadion.  Første omgang er preget av tøft spill, dueller og lite målsjanser. Vi føler likevel at vi har god kontroll på kampen og caretaker-manager Nesse uttrykker tilfredshet i pausen med det han har fått servert. Det blir foretatt nokon bytter, og utover 2. omgang merkes det at kreftene begynner å ebbe ut hos motstanderlaget. 
Vi skaper etterkvart nokon store målsjansar på overgangar og dødball, men tida tikkar ut til ekstraomganger. I første ekstraomgang får vi endelig uttelling når John tar med seg ballen på Ørnens banehalvdel, driblar forbi eit par mann og bankar ballen i mål frå hjørnet av 16-meteren.  Vi er klare for å kontrollere inn kampen då lyset går 9 min før full tid. 
Etter eit opphald på 10 min. og hektisk telefonkonferering frå Åsmund kjem heldigvis lyset tilbake og vi får fullført kampen. Ørnen setter inn ein liten sluttspurt og får bl.a. eit skot i stolpen, men Teodor får slått unna dei andre skota som kjem, og når eit siste skummelt gjennomspel blir fanga opp kan vi inkassere tre hardttilkjempa poeng.  Ikkje den mest velspilte kampen av SK Viggo der vi nok burde skapt meir og avgjort tidligare, men vi er igjen solide defansivt og kan plusse på nye 120 minutter til clean sheet statistikken.

 
Copyright 2015 www.skviggo.com - webansvarlig: ove@skviggo.com