Jørgen Selvikvåg Hersdal1

1-027 minChristian Lind Engelstad
2-049 minChristian Lind Engelstad
3-089 minJørgen Selvikvåg Hersdal

Smådramatisk allerede før kampstart da SK Brann sitt G12 lag hadde okkupert Viggo stadion. De fikk beskjed om å avslutte etter første omgang noe treneren ikke ville høre snakk om. "Vi er jo tross alt Brann". Våre eminente innbyttere fjernet resolutt målene og den ambisiøse G12-treneren måtte slukøret ta med seg boysa sine og luntre bort på Nymark sitt felt.

Selve kampen var jamnspilt det første kvarteret uten at noen av lagene skaper så veldig mye. Vi så tidlig at det var et bra lag vi møtte og at vi måtte være skjerpet hele veien. Etter cirka halvtimen spiller Daniel til Martin på venstresiden vår. Martin raider i kjent stil oppover og får slått inn til en feilvendt Berner. Han får lagt i støtte til Christian som iskaldt bredsider ballen i hjørnet fra 12-13 meter. Et nydelig mål der sånn. Resten av omgangen kjører vi og er bunnsolide bakover. Flere mål blir det imidlertid ikke før pause.

Målsettingen for andre omgang er å fortsette i samme spor som i første og det start bra da Christian igjen kommer på skåringslisten. Han snapper en tversoverpasning i det bakre leddet hos NHH og er sikkerheten selv aleine med keeperen til NHH. Dermed 2-0.

Nå bølger det frem og tilbake. Vi har fortsatt god kontroll bakover uten at vi har ro nok med ballen til å skape veldig mye selv. NHH flytter opp mye folk slik at det blir rotete i begge ender av banen. Like før slutt får innbytter Jørgen ballen på 25 meter. Han ser at den store keeperen til NHH står langt ute og lobber nydelig inn 3-0 til stor jubel.

En god første omgang og en ikke fullt så god andre gjør at vi komfortabelt vinner 3-0.