Erik Aune

1-023 minHendrik Magnussen
2-029 minDaniel Leikvoll
3-043 minChristian Lind Engelstad

Premissene var klare før kampen. Viggo kunne gå videre med ettmålstap mens Inter Bergen måtte vinne for å gå videre. Vi starter nølende og kommer oss ikke tett nok i et godt kjempende motstanderlag. Det er mye dueller og lite finspill. Igjen har vi god kontroll bakover. Etter 23 minutter skyter Martin fra 22 meter. Keeper får slått i tverrligger og ut. Der er Hendrik våken frempå og kan nikke ballen i det åpne målet fra 5 meter. 5 minutter seinere har Inter Bergen kårner. Vi får kontret og Christian spiller i gjennom Daniel L som runder den utrusende keeperen og setter sikkert ballen i mål. Like før pause får Christian en nydelig pasning fra Erlend. Han brenner til på halvspretten fra 16 meter. Ballen fyker over hodet på keeperen og dermed 3-0 til pause.

Den andre omgangen blir igjen en litt rotete affære. Inter Bergen er fortsatt full av innsats og dette fører til noen halvstygge situasjoner. De skaper noen muligheter de kunne skåret på men heldigvis har vi en god keeper og litt flaks i denne omgangen. Vi ror det hele i land, trygt og greit en ny 3-0 seier. Nå har vi spilt 6 timer fotball i vinterserien. Vi har sluppet inn et mål på kårner på overtid mot Trott og thats it. Dette er veldig gledelig og klarer vi å fortsette i samme spor skal det bli enda mer moro utover. Nå blir det spennende å se hvem vi møter i semifinalen i vinterserien.