0-343 minMorten Kvalvik
0-452 minDaniel Leikvoll
0-585 minErik Aune

Kampreferat:

Flotte forhold på Kalandseid torsdag kveld da vi møtte de i årets andre vinterseriekamp. Vi hadde en rekke forfall til denne kampen og bare to reserver.

Vi tar tidlig ledelsen da Steinar får avsluttet på hel volley fra 12-13 meter etter innlegg fra Erlend. Ballen danser litt rundt på streken før en av hjemmelagets spillere setter ballen i eget mål. Midtveis i omgangen blir Daniel spilt i gjennom, han runder keeper og setter ballen i tomt but med sin høyrefot. 0-2. Like før pause spiller vi oss ut bakfra. Hjemmelaget er ikke borti ballen og vi bruker 7-8 trekk før Morten avslutter kontant i hjørnet. Dermed 0-3 til pause.

Kalandseidet hadde en kvalifisert sjanse i denne omgangen.

I andre omgang vil vi prøve å vøre litt mer tålmodige når vi angriper samtidig at vi har like god struktur bakover som i første. Det går ikke lang tid før Daniel setter sitt andre for kvelden og dermed 0-4. Vi presser hele omgangen gjennom og har 3-4 baller som smeller i stolpene. Vi blir avblåst for offside en rekke ganger der vi kan være gjennom på blank kasse. Noen riktige, noen mer tvilsomme. På slutten kommer endelig også Erik på skåringslista da han får stå umarkert på 5-meter etter innlegg fra Johannes.

Trygg, komfortabel seier mot en ikke alt for god motstander. Neste kamp er nå på mandag mot NHH kl 20 på hjemmebane.