2-344 minMikal Thorsheim Selmer
2-459 minMikal Thorsheim Selmer
2-563 minDaniel Leikvoll
3-588 minParadis IL (Martin Brandtun)

4 debutanter fekk prøve seg i årets fyrste kamp. Dommaren kom ikkje, han var i Thailand fekk me beskjed om så då vart det Tor-Eivind som dømde fyrste omgang og ein Paradisfyr den andre.

Grunna divisjonsforskjell fekk den gamle Viggospelaren Martin Brandtun prøva seg fra straffemerket. Han satte den sikkert og før kampen var i gong leie altså Paradis 1-0.

Seks minutt ut i kampen får Paradis kårner som blir flikka i mål. Dermed 2-0. Dårlig markering av oss ved dette høvet. I startfasen slit me med vært eige spel samtidig som med heldt tett bakover. Etter 16 minutt får me likevel ei redusering då Martin vert spelt fri av Daniel. Martin får to forsøk og dermed står det 2-1. Me tilriv oss etter kvart eit visst overtak i kampen og det er fortjent da Daniel vert sparka ned i sekstenmeteren at Martin igjen skårer frå ellevemeteren. Dommaren viste at han var sikker i si sak og berre nokre spede forsøk på protest frå eit ellers sytete Paradislag var å høyra. 2-2. Etter dette hadde me fleire gode sjansar til å auke leiinga mellom anna ved Christian som smelte til frå 7 meter for å sjå at ballen fauk mot Bybanestoppet på Paradis.

På slutten av fyrste omgang kastar Sindre lang og Mikal får stussa ballen i mål på fyrste stolpe.

2 omgangen styrer me det meste, Paradisgutta vert slitne og vert springande i mellom. Etter 59 minutt kjem den finaste skåringa for dagen då Sondre Harila utfordrar i stor fart sentralt i bana. Han spelar til Martin på kant som sler inn og der kan Mikal putta sitt andre for dagen på blank kasse frå 5 meter. Etter vel 63 min vert Daniel L spelt gjennom av Sondre H og åleine med keeper er Daniel sikker. Etter dette spelar me oss til fleire gode sjansar utan å få uttelling. Heilt på slutten får Paradis ein billig straffe og gamle Brandtun er igjen sikker. Dermed siger i vinterserien 5-3 i fyrste kamp. Mykje var positivt og mange fekk vist seg fram på ein god måte. No er neste kamp på måndag mot Austevoll på Viggo stadion kl 20.00.