2-035 minMartin Ystebø
3-043 minOve Rauset
4-048 minSondre Sveen Harila
5-080 minMartin Ystebø

Kvartfinale i Obos sin Vinterserie og motstandar for Viggo var Inter Bergen. Kalde, men fine forhold på Viggo stadion. Viggo startar med ballen og dei første 10-15 minutta heng Inter Bergen greitt med, men etter kvart tek Viggo over initiativet i kampen. Vi skapar fleire sjansar til å ta leiinga, før Sondre H. etter halvtimen tar med seg ballen frå midten og fører mot sekstenmeteren til Inter Bergen før han klinkar ballen i mål til 1-0.

5 minutt seinare får Viggo corner og Martin skrur ballen rett i mål. Ein Inter Bergen spelar er bort i ballen idet den passerar streken, men ballen ville gått inn uansett og Martin får målet.

Få minutt før pause, spelar Sondre H. Ove fint igjennom, og han setter ballen i mål til 3-0 som er stillinga til pause.

Etter pause forsette Viggo på same måte og det tar berre få minutt før Sondre H. og Tom kombinerer fint som endar med at Sondre setter ballen i mål.

Kampens siste mål kjem etter at Martin kjem fint ned på sida og drar seg inn mot midten. Han slår eit innlegg som blir satt i tverrligger, men Martin er på plass og setter inn sitt andre og Viggo sitt femte mål.

Viggo har fleire sjansar til å score fleire, samtidig som vi har veldig god kontroll bakover på bana.