1-02 minBaune
1-14 minMikal Thorsheim Selmer
1-243 minMartin Ystebø
1-388 minPer Anders Sårheim

Krohnsminde som er Baune sin hjemmebane var ikke klar for kamp og dermed ble kampen flyttet til Viggo stadion, bra for oss. Åttedelsfinalen gikk altså mot divisjonskollega Baune 2. Før kamp hadde vi fokus på å være med fra start av og å gå ut å styre oppgjøret. Da er det surt å få 0-1 allerede etter 2 minutter da det er klabb og babb inne i feltet etter en kårner. Heldigvis går det bare et minutt eller to før Martin er frempå og får avsluttet litt skrått på mål. Keeper må gi en retur ut i farlig sone og der er Mikal som så mange ganger før i vinter på rett sted og stupheader inn utligning. Resten av omgangen har vi et lite overtak hele veien. Vi har flere fine kombinasjoner på begge kantene våre og spiller oss til flere muligheter. Den største fikk kanskje Martin da han kommer aleine mot keeper. Avslutningen sniker seg på feil side av stolpen. Den godeste Martin får imidlertid sjansen til å gjøre det godt igjen da Harila driver opp på midtbanen. Han spiller ut til Daniel som får slått inn for mål. Der er Martin på plass og bruker et touch før han banker inn ledermålet. Dette skjer i det 43 minutt.

2. omgang er mer jevnspillt. Baune har ballen litt mer enn i første men uten å skape de store mulighetene. Vi har flere muligheter der både Harila og Øystein har muligheter for å skåre. Det siste kvarteret bestemmer Baune seg for å flytte opp flere spillere og slår lange baller inn i vårt felt. Vi rydder unna dette på en god måte. Like før slutt er det to av innbytterne som gjør det da Christian spiller Per i gjennom. Aleine med keeper dunker Per inn seiersmålet i hjørnet.

Alt i alt en bra gjennomført kamp av oss. Nå venter kvartfinale førstkommende søndag mot Inter Bergen på Viggo stadion.