Tollak Fredheim

1-05 minLoddefjord 3
2-025 minLoddefjord 3
3-080 minLoddefjord 3

Semifinalen i vinterserien har blitt utsatt noen ganger. Onsdag kveld var endelig forholdene så bra at kampen kunne gjennomføres. Fra snømåkingen kvelden i forveien kunne vi se at vi ville møte et godt voksent lage med flere ringrever på laget til Loddefjord 3. Dermed var vært fokus at vi skulle holde tempoet oppe slik at vi kunne slite ut Loddefjordlaget over tid.

Dessverre var dette borte i første omgangen. Loddefjord skårer tidlig da en av deres spiller får gå upresset over store deler av banen. Ballen havner etter hvert i returrommet der en Loddefjordspiller kan bredside ballen i hjørnet. Etter dette bølger det litt frem og tilbake. Vi er for dårlige kollektivt som lag. Vi kommer oss ikke opp i situasjoner raskt nok samtidig som vi har for dårlig tempo og bevegelse når vi har ballen. Etter 25 minutter kommer de seg ned på siden og får lagt inn. Der kan en Loddefjordspiller enkelt sette inn 2-0 fra femmeteren.

Før dette har Martin vært mutters aleine med keeper og like før pause er det Daniel sin tur i samme posisjon. Begge avslutningene blir reddet av den gode a-lagskeeperen Johnny Ngyuen.

Like før pause la vi om til 4-4-2 for å få mer trøkk og løpsvilje på topp. Per kom inn og gjorde en bra jobb.

I annen omgang var vi enige om at mer engasjement, større vilje og ikke minst mer helhjertet kollektivt press var nødvendig for å kunne snu kampen. Vi starter bra og kjører over Loddefjord de første 20-25 minuttene. Vi har flere muligheter for redusering men det vil seg ikke. Da går naturlig nok luften litt ut av Viggolaget etter hvert. Loddefjord kommer litt mer med og kan kontre inn 3-0 når det gjenstår 10 minutter.

Alt i alt en skuffende forestilling fra Viggo. Vi gjorde et hederlig forsøk i andre omgang men fikk ikke uttelling.