1 x Marcin
1 x Bobbo
2 x Adrian

Referat:

Vi begynner bra, og går rett i ledelse 1-0. Inter Bergen svarer raskt med utligning. VI får spilt spillet vårt og scorer to fine mål til 3-1 ledelse. Herfra og til pause får Inter Bergen spilt mye på det de er god på, mens vi sliter med pasningene og presisjonen. Inter Bergen har noen spiser som er flink til å skjerme ball på oppspill. Samtidig er de ganske sleipe i stilen med holding, provosering og det som er. Midtbanen deres er flink til å komme etter når de vet spissene holder ballen godt, og kommer litt for ofte i overtall. Thomas står bra bak stengene, men blir til tider veldig plaget av innpåslitne Inter Bergen-spisser som skjermer på dødballer. TIl pause leder Inter Bergen 5-7.

Det fortsetter litt som det sluttet i 1.omgang, men nå triller Inter Bergen litt mer ball i bakre ledd før oppspill. Vi gjør også noen feil som ender i baklengsmål. Når Inter Bergen leder 6-10 med ~20 minutter igjen går vi over til mannsmarkering. Det går først litt trått, men setter seg etter hvert og gir uttelling. En meget hederlig innsats fra alle mann gjør at det ikke blir mer enn et ettmålstap, og veldig nært uavgjort.