1x Alex
1x Espen
1x Marcin
Referat:

Høstsesong starter med avspark på Fjell-Kameratenes nylagte kunstgress på Christinegård. Fin bane og gode forhold i dag. Etter lang sommerpause har vi ikke noe valg en å satse på å la ballen gjøre jobben. Dette lykkes vi med fra start av og Fjell-Kameratene har i perioder meget store problemer med å henge med. En suksessoppskrift var at ving fikk spilt ballen inn igjen i banen på motsatt back som hadde trukket opp til sentralt i banen og var helt åpen for skudd. At det ikke ble flere mål av dette må nok skyldes skuddfoten. Spissene setter presset litt høyere en avtalt, men løper godt og forstyrrer Fjells backer. Bra kommunikasjon mellom back og ving gjør også at Fjell-Kameratene ikke får trillet oss ut når vi er etablert i forsvar. To viktige ting her er at vår ving slipper ned deres ving til vår back når mulig og at vår ving skyver inn sentralt når deres back på motsatt side har ball slik at det ikke blir åpent sentralt.

Fjell-Kameratene slet også med markering på corner, spesielt var 45 grader og første stolpe mye ledig. Det var også her vi fikk først uttelling. Siste 15-20 minuttene av omgangen har Fjell-Kameratene ristet av seg feriepulsen og øker innsatsen. Vi har fortsatt god kontroll, men helt på tampen av omgangen glipper det på et oppspill og spissen deres får satt inn 1-3, som er pauseresultatet.

I pausen føler vi at vi har kontroll, men er obs på at Fjell nå har løftet seg. Vi fortsetter slik vi begynte første omgang med å trille ball. Til tider spiller vi ut Fjell, men i perioder sliter vi også med konsentrasjonen og en del pasninger og mottak glipper upresset. Vi går opp i 1-5 ledelse før Fjell igjen før redusert til 2-5. Heldigvis svarer vi på direkten og får 2-6. Siste 15 minuttene av kampen er vi for lite kyniske. Oppspill har for høy risiko og vi blir brutt flere ganger. Vi blir også litt for griske på flere mål og satser for offensivt på dødballer. Fjell får redusert to ganger på grunn av dette. Stillingen er 4-6 når det gjenstår 3 minutter. Herfra roer vi helt ned og triller korte, enkle pasninger i bakre ledd og dermed ebber kampen ut med seier. Alt i alt en veldig bra start på høstsesong, minus noe graps mot slutten.