2-2
3-2
4-2
Referat:

Fordi Inter-Bergen ikke klarte å stille lag søndag, ble kampen flyttet til mandag.

Kampen ble spilt på tidenes varmeste mai dag i Bergen, og det bærer begge lag preg av fra starten av kampen. Pga varmen er det lav intensitet. Defensivt begynner vi bra, og slipper ikke Inter-Bergen til noe særlig, men vi klarer heller ikke å skape noe særlig offensivt. Vi sliter med stort strekk i laget, og når vi vinner ballen spiller vi den altfor hurtig fremover og mister den med en gang. Det vi skaper av muligheter i begynnelsen, er når vi vinner ballen fra motstander høyt på banen.

Etterhvert får vi overtaket i kampen uten å storspille, men det er helt fortjent når Thomas gir oss ledelsen med et flott mål. Vi får flere sjanser, men klarer ikke å score. Det er Inter-Bergen som noe ufortjent scorer det neste målet og utligner.

Utover omgangen blir vi stadig mer frustrert over en meget partisk dommer som stadig dømmer frispark mot oss uten grunn. Innimellom gjør han en dårlig avgjørelse for oss for å jevne det ut litt. Det blir litt småknuffing mellom spillerne, og kampen er på nippet til å utarte seg.

Etter en flott kontring hvor vi kommer tre mot en scorer Peter og vi tar ledelsen igjen. Litt etter får Eivind en advarsel for å noe frustrert ha poengtert ovenfor dommer at han ikke kan dømme fordel til oss når vi mister ballen. Noen minutter senere får han rødt kort for å rope til Bobbo: "Bobbo ikke diskuter med dommeren, han ser ikke situasjonen". Dette skjer etter at en Inter-Bergen spiller forteller dommer at Eivind står på siden og slenger drit om dommeren.

Andre omgang begynner ok, og vi styrer spillet første halvdel av omgangen og skaper flere store sjanser. Dessverre klarer vi ikke å score, og vi sliter litt med å holde på ballen når vi har spilt opp på spissene.

På slutten av kampen mister vi posisjonene vår og blir løpende litt imellom. vi blir liggende for dypt og bare forsvarer oss. Når vi vinner ballen bare slår vi den tilbake til forsvaret deres. Dommerfen har fortsatt med den partiske dømmingen i andre omgang, og han gir Inter-Bergen en billig straffe. David psyker ut eksekutøren mesterlig og redder straffen, returen blir satt ved siden av mål.

Noen minutter senere får Inter-Bergen nok et billig frispark rett foran mål, og denne ganger scorer de. Vi har før dette sluppet oss bakpå, og prøver nå å angripe for å vå et seiersmål. Dette fører til at vi tar litt for store sjanser og inter-Bergen scorer nok et mål. Like etter får Marius et frispark mot seg og gult kort. Han kommer med en spontanreaksjon og dommeren gir ham rødt kort med en gang.

Vi fortsetter å forsøke å få et mål til, men i forsøket bryter inter-Bergen et angrep og scorer 4-2 istedenfor.

Definitivt ikke en like god kamp som de forrige av oss, og selv om dommeren gjør sitt for å hjelpe motstanderen burde vi ha avgjort kampen etter sjansene vår i 2. omgang. Det må sies at enkelte av spillerne hos motstanderen klaget på at dommeren dømte som han gjorde og prøvde å få deres egen lagleder til å bytte ut spillere som oppførte seg ufint.

Etter kampen ble lagleder fra Inter-Bergen konfrontert med den partiske dommeren. Det ble poengtert at dette kun er noe som skader dem og at vi gjør dette for å ha det gøy. Responsen var "vi har ofte dommeren imot oss når vi spiller på bortebane".