0-1 0 min Marius
1-1 47 min
1-2 55 min Daniel T.
2-2 65 min

Litt forsinka kampstart på Møhlenpris, men Marius er kald og plasserer handikap straffe heilt nede i hjørnet til 0-1 leiing for Viggo. Nordnes tar avspark og startar best. Dei trillar mykje ball og er i starten flinke til å finne rommet mellom forsvar og midtbane. Nordnes er og farlege på oppspel i bakrommet i starten av kampen. Vi justerer presset litt og resten og utover omgangen har Viggo veldig god kontroll på Nordnes. Dei skapar nesten ingenting i siste halvdel av første omgang, og Viggo er mykje farligare når vi setter fart framover. Vi bryt Nordnes på midten fleire gangar og litt unøyaktige pasningar gjer at vi ikkje klarar å kome til skikkleg store sjansar. Nordnes gjer og mange feil defensivt når dei blir pressa høgt av Viggo, og vi kjem til nokon halvsjansar som resultat av dette.

Andre omgang startar bra for Nordnes. David er uheldig på eit laust skot som snik sug inn under David og stillinga er 1-1. Ikkje lenge etterpå slår vi tilbake, og det er Daniel T som driblar av eit par mann før han setter ballen i målet til 1-2 leiing for Viggo. Nordnes har mest ball også i andre omgang, men dei klarar ikkje å skape dei store sjansane. Utlikinga kjem etter ein corner som blir klarert ut på 20-25 meter. Nordnes spelaren sendar av garde ei lumpe som snik seg inn heilt oppe i hjørnet. Utover omgangen er det Nordnes som har ballen mest, men Viggo skapar dei farligast sjansane. Det blir likevel ikkje fleire mål og siste kampen i TBWL endar 2-2.