Martin
Petter

0-1 25 min straffe

Kamp referat:
Første kampen for sesongen for Viggo og motstandar var Galgen. Litt vinterlege forhold på Nymark, men bana var fullt spelbar. Hyggeleg var det og at dommar trio møtte, slik at vi fekk linjemenn!

Viggo starta ut i ein 4-2-3-1 formasjon og starta med å ta initiativet i kampen. Vi styrer mykje i starten av kampen, utan at spelet flyt veldig bra. Vi kjem fint fram på høgrekanten ved eit par høve og ein gang får vi ballen i mål, men linjemannen er oppe med flagget og vinkar av for offside på Eirik. Galgen kjem meir inn i kampen etter kvart og er farlege på dødballar. Lange innkast og frispark, men vi klarar å avklare dei fleste av desse. Etter eit innkast kjem ballen inn i feltet igjen og sprett opp i handa til Sjur. Dommaren peikar på straffemerket og Galgen setter ballen sikkert i mål til 0-1 leiing. Etter scoringa har Galgen overtaket i kampen. Dei er veldig aggressive i presset og stressar Viggo ut av stilen, og dei holder på leiinga til pause.

I 2.omgang startar Viggo best, men vi klarar ikkje å skape dei store sjansane før mot slutten av omgangen. Vi blir ofte brotne på vei framover på bana og klarar ikkje å holde trykket oppe. Galgen er farlege på kontringar og i tillegg er dei flinke på dødballar i 2.omgang og. Mot slutten av kampen flyttar Viggo opp meir folk og får eit kraftig trykk mot Galgen målet, men Galgen holder unna og tar sigeren i kampen.

Første kampen for året var ikkje noko god kamp av Viggo. Vi får ikkje spelet til å flytte, vi tapar for mange duellar og vi lar oss stresse av at Galgen er aggressive. Heldigvis er det over to månadar igjen til seriestart når vi møter Galgen på nytt og skal ha revansj for tapet.