4-2 55 min  Martin B
4-3 70 min
4-4 80 min
4-5 88 min

Årets første treningskamp var mot Skjergard under flotte forhold på Nymark. Kaptein Morten valgte side før Anders M tok sitt første spark på ballen for Viggo med å sette ballen i mål til 1-0 på handikapstraffa. Kampen starta så med eit aggressivt Viggolag som tar føringa i kampen. Vi lar ballen gå fint mellom spelarane og vi gjer ting enkelt. Vi skapar fleire store sjansar og har blant anna ein susar i tverrliggaren. Vi får etterkvart uttelling etter flott spel framfor Skjergard sitt mål og Roger dunkar ballen sikkert i nettet bak Skjergard sin keeper. Roger putta og sitt andre for sesongen omlag 10 minutt før pause når han heada inn eit flott innlegg frå Eirik ved lengste stolpe. Vi holde trykket oppe heile omgangen, og har kontroll på det meste. Skjergard får ein corner heilt på slutten av første omgang og får etter den inn reduseringa til 3-1.
Starten på 2.omgang er ikkje bra for Viggo. Vi er ikkje heilt på og etter nok ein corner får Skjergard sette inn sitt andre før det er spelt 5 minutter. Viggo blir pressa bakover i 2.omgang og vi får ikkje spelet til å flyte like bra som før pause. Vi klarar likevel å få neste mål i kampen når Olav sler ei nydeleg pasning til Martin B som lobbar over keeper til 4-2. Skjergard gir seg ikkje og dei klarer både å redusere og utligne før dei 2 minutt før slutt setter inn seiersmålet. Vi skapar nok sjansar i andre omgang til å avgjere kampen, men Skjergard har og fleire store sjansar dei kan score på.
Dermed blir det tap i første treningskamp for sesongen, men ein veldig positiv første omgang der vi styrer alt på bana. Andre omgang viser at vi har fleire ting å jobbe med fram mot sesongstart.