1-2 - Straffe (70 min)
2-2 - Ørjan (80 min)
3-2 - 85 min

Kampereferat:
Forholda var ikkje dei beste før den 2.kampen for Viggo i TBWL Bana var fri for snø men overvatn og delvis is langs sidelinjene gjorde speleforholda vanskelige.
Kampen starta ganske jamt og i løpet av første omgang hadde begge laga sjansa til å ta ledelsen. Spesielt på dødball situasjonar var det mange farlige situasjonar framfor begge måla. Det blei aldri det flotte spelet, men ved enkelte høver klarte vi å få spele til å flyte, og vi kjem oss fram på kantane og får til nokon gode kombinasjonar.

Vi bytter litt i pausen og det gjer og Lysekloster, men forholda er like dårlige i 2.omgang. Vi får ein god start på 2.omgang når Anders klinkar ballen i mål frå omlag 20 meter. Etter omlag ein time får Lysekloster ei straffe. Dei setter den i mål. Få minutte seinare får dei enda ei straffe når ballen blir sparka opp i handa til Martin frå omlag ein meter. Dei scorar på straffa har dermed snudd kampen. Viggo kjempar seg tilbake i kampen og Ørjan dunkar inn ei kjempescoring med omlag 10 minutter igjen.
Mot slutten klarar Lysekloster å sette inn 3-2 målet og sikrar seg dermed sin tredje strake seier i TBWL.
Vi tapar dermed ein jamn kamp, men trass i vanskelige speleforhold er det full innsats blant dei som er med og fleire av dei nye som er med gjer eit veldig god innsats.

Lysekloster sitt kampreferat er tilgjengelig her.