2-1 - Stian - 50 min
3-1 - Olle - 65 min
4-1 - Olle - 80 min

Kampereferat:
Galgen startar kampen med handikap straffe og setter denne i mål slik at stillinga er 0-1 når kampen kjem i gang. Viggo prøvar å få spelet til å flyte og i periodar fungerar kombinasjonane bra. Spesielt på dødballar skapar vi mange farlige situasjonar. Og på ein corner frå Anders midt i første omgang er Olav høgast på bakerst stolpe og header på tvers av målet igjen og Roger står klar og puttar ballen enkelt i mål. I tillegg til dette har Roger ein kjempesjanse til i 1.omgan samtidig som Marcin er veldig nær med eit kjempeskot som går i nettveggen. Galgen har ikkje så mange sjansar i 1.omgang, men er farlig frampå etter eit par cornerar.

2.omgang startar bra for Viggo og vi styrer spelet allereide frå første minutt. Vi skapar gode overgangar og på ein corner viser Stian klasse når han skru ballen i lengste stolpe og inn i mål. Etter 2-1 målet forsetter Viggo å presse på og vi skapar fleire store sjansar. Eirik har og ei heading som går i mål, men dommaren presterer å dømme offside, noko som var heilt klart at det ikkje var. Vi får likevel 3-1 målet etter flot  kombinasjon av svenskane på topp. Lemmo drar seg fint fri og spelar til Olle som dunkar ballen i krysset frå 14 meter.
Olle puttar sitt andre for dagen 10 minutter før slutt når han drar seg forbi eit par stopparar og setter ballen sikkert inn til 4-1.
I andre omgang styrar Viggo det meste av det som skjer og vi skapar utover omgangen fleire store sjansar. Så det er fullt fortent at vi vinner kampen 4-1. Seieren kunne raskt ha vore større.