0-2 55 min Martin
0-3 70 min Martin
0-4 80 min Kristian
1-4 90 min

Etter ein jamn start på kampen tek Viggo tidleg over initiativet i kampen. Vi er flinke til å spele ballen i laget, samtidig som vi bryt forsøka til Skogsvåg. Vi får uttelling omtrent midtvegs i omgangen, når ei flott pasning frå Ørjan setter opp Sindre aleine på høgrekanten. Sindre sler eit presist innlegg som Roger setter i mål bak keeperen til Skogsvåg til 0-1. Vi held initativet utover omgangen, men Skogsvåg får nokon halvsjansar etter personlege feil i Viggolaget, men Morten tar alt som kjem og stillinga held seg til pause.

I andre omgang går Skogsvåg ut med høgt press, men Viggo står imot presset dei første minutta. Etter eit frispark i vår 16-meter sler Olav ein presis ball opp til Roger som stussar Martin aleine gjennom med keeper. Martin er like sikker som alltid og setter inn 0-2.
Midtvegs i omgangen sler Viggo seg fint igjennom midten på nytt og Martin kan auke til 0-3. Viggo spelar fin fotball i denne perioden og Skogsvågspelarane virkar å bli frustrerte, då dei til stadighet sparkar ned folk bakfrå og er altfor seint inne i taklinga. Det fører til amper stemning på bana og begge laga har etterkvart fleire spelarar som må sjå slutten av kampen frå sidelinja.

Viggo er forsatt farligast og vi har eit strålande angrep 10 minutt før slutt som endar opp med at Eirik spelar igjennom Kristian som setter ballen i mål til 0-4.
I kampens siste minutt får Skogsvåg ei redusering etter ein corner og fastsett sluttresultatet til 1-4.