3-3 70 min Martin
3-4 82 min Ørjan
4-4 84 min

Kamp referat:
Ein kald kveld i nordlege Bergen, men bra forhold på Leikvang kunstgras var ramma for årets første treningskamp. Viggo startar kampen med ei straffe for å jamne ut divisjonsforkjellen. Martin er sikker og setter ballen i mål via begge stolpane. Viggo startar kampen best og vi har fleire farlege cornarar til å auke leiinga. Og etter eit kvarter får vi uttelling når Ørjan sler ein knallhard corner som Eirik stangar inn i vinkelen til 0-2.

Hovding sler tilbake og den kjappe venstrekanten scorar to kjappe midt i omgangen slik at stillinga til pause er 2-2.

Hovding startar 2.omgang best og når vi mistar i markeringa får spissen til Hovding sette inn 3-2 målet ikkje lenge etter pause. Viggo kjempar vidare og vi hevar spelet vårt. Etter 70 minutter vinn Martin ballen høgt opp i bana og rundar keeper og setter inn 3-3. 10 minutt før slutt tar vi ein kort corner og Ørja dunkar ballen i mål til 3-4 leiing for Viggo.
Hovding utliknar til 4-4 få minutt etterpå og den stillinga står seg heilt til dommaren bles av kampen.