3-1 55 min Sjølvmål
4-1 65 min Kristian
4-2 75 min

Kamp referat:
Paradis starta kampen med eit straffespark, men Morten er klar og reddar straffa glimrande. Viggo tar initiativet tidleg i kampen og vi trillar mykje ball mens Paradis får ikkje spelet sitt til å flyte. Vi får og uttelling tidleg i kampen og etter ein corner får Daniel N. ballen framfor mål og dunkar inn leiing for Viggo. Få minutter etterpå får Roger eit langt innkast og setter inn 2-0 til Viggo. Midtveis i omgangen kjem Paradis meir inn i kampen og Viggo blir i ein periode pressa lavare i bana. Etter ei litt uheldig involvering av Morten får Paradis ei redusering etter omlag 30 minutter. Resten av omgangen blir jamspelt utan mål til nokon av laga.

2.omgang startar Viggo igjen best og vi spelar oss til fleire sjansar i starten av omgangen. Vi få uttelling når eit innlegg blir satt i eige mål av ein Paradis forsvarar. 10 minutt etterpå aukar Kristian leiinga til 4-1 etter flott vending inne i feltet etter flott forarbeid av Martin.

Paradis får ei redusering etter at Viggo ikkje får avklart eit lang oppspel. Etter dette har Viggo veldig god kontroll på det som skjer og vi har mange muligheter til å auke leiinga, men kampen endar med 4-2 seier for Viggo.