2-4 Marius
3-4 Tor
4-4 Kjell Amund
Referat:

Det var et giret Viggo-lag som møtte på Nymark. Vi så muligheten til å klatre på tabellen med et godt resultat. Det begynte bra. Vi fikk etablert vårt eget spill, og etter en stund kom Espen med en kandidat til årets mål. På volley litt over midtstreken smelte han ballen i vinkelen. etterhvert begynte Møhlenpris å presse oss høyt og var meget aggressive i presset. De stresset oss så mye at vi ikke fikk satt noe spill og gjorde noen enkle pasningsfeil. Disse utnyttet de godt, og til pause var stillingen 1-2.

Møhlenpris fortsatte med det aggressive presset i andre omgang, og klarte å øke til 1-4. Da klarte vi å endre spillet vårt. vi fikk satt igang spillet etter dødball, og lot ballen gå hurtigere. Frode stod virkelig fram i denne perioden, og bidro til at vi fikk overtaket igjen. Marius ville ikke være dårligere enn Espen, og omtrent fra midtstreken smelte han ballen i krysset. til og med spillerne fra Møhlenpris applauderte den scoringen. Nå øynet vi håp, og absolutt alle ga alt i alle dueller og løp til de ikke klarte mer. Tor reduserte til 3-4 før han ble taklet stygt og måtte ut med skade. Det samme skjedde med Adrian. Kjell Amund fikk stusset inn utlikningen på et kast. Vi presset på for å få seiersmålet, men det endte uavgjort. et godt resultat med tanke på at vi lå under med tre mål.

En kjempeinnsats av alle i en tøff kamp. Kampen kunne lett ha utartet seg, men dommeren holdt en god linje.